joi, 4 aprilie 2013

La scoala gimnaziala "Iorgu Iordan", au continuat activitatile scolare !




 La scoala gimnaziala "Iorgu Iordan", au continuat activitatile scolare !

 In cadrul manifestarilor incluse in programul :Scoala altfel" desfasurate sub deviza "Sa stii mai multe, sa fii mai bun", joi 4 aprilie 2013, in curtea interioara a scolii, s-a desfasurat concursul intitulat "Elevii au talent"unde, participantii inscrisi au dorit sa isi etaleze adevaratele lor talente. La fel ca la toate concursurile, cei peste 60 de concurenti inscrisi, au avut pe piept numere de intrare iar cele doua prezentatoare, ambele la fel de dragute, Clara si Andra, si-au intrat repede in roluri. Manifestarea a fost deschisa de directorul adj. Cristi Stanila prin frumoasele cuvinte :"vrem sa descoperim
cel mai talentat elev al scolii"Juriul a fost format din Prof. Jalba Ecaterina, director, care a urmarit prezenta scenica, prof. Doina Taciu pentru stil si miscare si prof. Marcela Calianu, pentru calitatile muzicale. Ei au apreciat prin placutele cu "DA" sau X concurentii, care au avut o gama foarte diversa de "Talente", de la muzica populara si usoara, la dans, interpretari la pian sau orga, povestiri, bancuri , imitati si chiar iluzionism. Am remarcat in sala, alaturi de elevi, profesori si parinti, prezenta doamnei Inspectoare teritoriale, prof. Hristache Alice. Dupa ce toti concurentii au trecut prin fata juratilor si a spectatorilor, laureatii principali au fost urmatorii :
 Marele premiu - Gao Luiza cl.IV-a B pentru interpretare la pian, Locul l - interpreta Ciolan Beatrice, Locul II - Hotescu Rares de la grupa pregatitoare, Locul III Lovin Giulia cl. a V-a B  pentru carate si premiul de popularitate Angheluta Georgiana si Butanariu Ionut Andrei. De mentionat faptul ca toti concurentii au primit "Diplome de participare '"
 Tot in cadrul actinunilor din aceasta saptamana, a avut loc, pe data de 4 aprilie 2013, o actiune de jurizare in cadrul concursului "Lumina tiparului prin ochiul artei ,o actiune ce s-a bucurat de sprijinul actorilor de la Teatrul  "Victor Ion Popa " din Barlad , dar si a trupei de teatru a Asociatiei Culturale GEPETTO Barlad formata din actorii : Petronela Ene, G. Soboleski, Teodor Spanusi Daniel Ene. Dupa ce au fost vizionate CD trimise la concurs in perioada  25-29.o3.2013, unde au participat scoli din : Braila, Umbraresti, Barcea alaturi de Scoal gimnaziala "IOrgu Iordan" Tecuci, juriu a decis si acordat urmatoarele premii :
 Marele premiu pentru trupa Zenit coordonator prof. Coman Laura
 Locul l - trupa de teatru "Fluturasii" pentru scenografie
 Locul II trupa "Vestitorii primaverii" pentru costume
 Locul III trupa "Aripi de inger" pentru creatie
           trupa de teatru "Trubadurii" si trupa "Mesagerii artei"
 Premiul pentru cel mai bun actor- Sturzu Larisa si Trincu Anamaria
 Premiul juriului - in rolul lui Praslea _ Lovin Giulia
  Premiul pentru scenografie - doamnei instr. Raita Mihaela
   A CONSEMNAT IANCU AIZIC











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu